24/01/2024 24/01/2024 Σεμινάριο ζευγαριών με θέμα «Φροντίζοντας τη συζυγία μας» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 από την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού. Σημειώνεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο έγινε με τεράστια επιτυχία το διαδικτυακό σεμινάριο σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ως μέλη του Δικτύου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ποιμαντική...
24 Ιανουαρίου, 2024 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2024 - 12:02

Σεμινάριο ζευγαριών «Φροντίζοντας τη συζυγία μας» από την Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Σεμινάριο ζευγαριών «Φροντίζοντας τη συζυγία μας» από την Ι.Μ. Ταμασού

Σεμινάριο ζευγαριών με θέμα «Φροντίζοντας τη συζυγία μας» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 από την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο έγινε με τεράστια επιτυχία το διαδικτυακό σεμινάριο σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ως μέλη του Δικτύου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ποιμαντική Διακονία στον Χώρο της Υγείας.

Η επιθυμία για συμμετοχή στο σεμινάριο ξεπέρασε τα 100 ζευγάρια, ενώ το σεμινάριο περιοριζόταν στα 25 άτομα. Το σεμινάριο θα συνεχιστεί για όσες φορές χρειαστεί μέχρι να συμμετάσχουν όλοι με σειρά προτεραιότητας.

“O συζυγικός ρόλος, ενώ είναι ένας ρόλος που χρειάζεται φροντίδα και τροφή, συχνά παραμελείται και θυσιάζεται στο βωμό της φροντίδας των παιδιών, των υποχρεώσεων της καθημερινότητας, του άγχους και των προβλημάτων της δουλειάς. Είναι σημαντικό όμως να αναφερθεί, πως φροντίζοντας κανείς τη συζυγία του, μόνο οφέλη μπορεί να έχει τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του. Εξελίσσοντας τη συζυγική μας σχέση, αγαπώντας και τιμώντας ο ένας τον άλλον, βάζουμε τις βάσεις για μια ειρηνική συζυγία και δημιουργούμε ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον για όλη την οικογένεια. Η ποιότητα της συζυγικής σχέσης είναι καθοριστικός παράγοντας καλής ψυχικής υγείας”, όπως αναφέρεται στηνανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων