09/12/2022 09/12/2022 Το πρωί της Παρασκευής, 9 Δεκεμβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα στο γραφείο του στη Λάρνακα. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν σε συνεργασία του ΚΕΝΘΕΑ με τον Δήμο Λάρνακας. Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Ταμασού είναι...
09 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2022 - 13:39

Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με τον Δήμαρχο Λάρνακας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με τον Δήμαρχο Λάρνακας

Το πρωί της Παρασκευής, 9 Δεκεμβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα στο γραφείο του στη Λάρνακα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν σε συνεργασία του ΚΕΝΘΕΑ με τον Δήμο Λάρνακας. Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Ταμασού είναι ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΝΘΕΑ.

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο για την τιμητική επίσκεψη και εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του προς το πρόσωπο του Μητροπολίτη τονίζοντας τη στενή και εποικοδομιτική συνεργασία που έχουν.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Επιστημονικός Διευθυντής του ΚΕΝΘΕΑ, κ. Κυριάκος Βερεσιές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων