15/11/2022 15/11/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, το απόγευμα της Δευτέρας, 14 Νοεμβρίου 2022, συμμετείχε μαζί με πολλούς πρόσφυγες της κατεχόμενης επαρχίας Κερύνειας και όχι μόνο, στην αντικατοχική πορεία και εκδήλωση καταδίκης ανακήρυξης του ψευδοκράτους. Ο Πανιερώτατος, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από Λάπηθο και Καραβά, συμμετείχε στην πορεία, η οποία είχε ως...
15 Νοεμβρίου, 2022 - 8:08
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2022 - 8:14

Ταμασού Ησαΐας: «Το ψευδοκράτος σας, η μισή μας πατρίδα. Δεν ξεχνώ, αγωνίζομαι και διεκδικώ»

Διαδώστε:
Ταμασού Ησαΐας: «Το ψευδοκράτος σας, η μισή μας πατρίδα. Δεν ξεχνώ, αγωνίζομαι και διεκδικώ»

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, το απόγευμα της Δευτέρας, 14 Νοεμβρίου 2022, συμμετείχε μαζί με πολλούς πρόσφυγες της κατεχόμενης επαρχίας Κερύνειας και όχι μόνο, στην αντικατοχική πορεία και εκδήλωση καταδίκης ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Ο Πανιερώτατος, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από Λάπηθο και Καραβά, συμμετείχε στην πορεία, η οποία είχε ως στόχο την καταδίκη του ψευδοκράτους για ακόμη μια χρονιά και επιβεβαίωσε ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε τα δίκαια του λαού και του έθνους μας.

Παρόντες τόσο στην πορεία όσο και στην εκδήλωση ήταν οι Βουλευτές Κερύνειας, κ. Χρίστος Χριστόφιας και κ. Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν, οι Δήμαρχοι Κερύνειας κ. Ρίτα Ελισσαίου Κωμοδίκη, Καραβά κ. Νίκος Χατζηστεφάνου, Λαπήθου κ. Νεοπτόλεμος Κότσαππας, και πολλοί Κερυνειώτες.

Την όλη εκδήλωση διοργάνωσαν τα Δημοτικά Συμβούλια Νεολαίας Κερύνειας, Λαπήθου και Καραβά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων