02/06/2023 02/06/2023 Τρισάγιο για την Άλωση της Πόλης ενώπιον του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου πραγματοποιήθηκε στην Ταμασό. Τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023, εψάλη Τρισάγιο, υπό του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, μπροστά στον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, ο οποίος έχει φιλοτεχνηθεί με μέριμνα του Μητροπολίτου και στήθηκε στον προαύλιο χώρο της Μητροπόλεως Ταμασού. Στο τρισάγιο...
02 Ιουνίου, 2023 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2023 - 13:47

Τρισάγιο για την Άλωση της Πόλης στην Ταμασό

Διαδώστε:
Τρισάγιο για την Άλωση της Πόλης στην Ταμασό

Τρισάγιο για την Άλωση της Πόλης ενώπιον του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου πραγματοποιήθηκε στην Ταμασό.

Τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023, εψάλη Τρισάγιο, υπό του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, μπροστά στον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, ο οποίος έχει φιλοτεχνηθεί με μέριμνα του Μητροπολίτου και στήθηκε στον προαύλιο χώρο της Μητροπόλεως Ταμασού.

Στο τρισάγιο παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης, κληρικοί και υπάλληλοι της Μητροπόλεως.

Στο τέλος, ο Πανιερώτατος κατέθεσε δάφνινο στεφάνι.

Το τρισάγιο αποτελεί την ελάχιστη απόδοση τιμής, στο μείζον γεγονός της ελληνικής ιστορίας, την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων