26/02/2024 26/02/2024 Η τρίτη αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης τελέστηκε στο Προσκυνηματικό Παρεκκλήσιο του Αποστόλου Ανδρέου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό Λευκωσίας, το βράδυ της Κυριακής 25ης Φεβρουαρίου 2024. Την αγρυπνία τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Ταμασού με συλλειτουργούς κληρικούς της Μητροπόλεως Ταμασού. Ο κόσμος συνέρρεε συνεχώς μέχρι και τις...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024 - 21:11

Τρίτη αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Τρίτη αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Η τρίτη αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης τελέστηκε στο Προσκυνηματικό Παρεκκλήσιο του Αποστόλου Ανδρέου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό Λευκωσίας, το βράδυ της Κυριακής 25ης Φεβρουαρίου 2024.

Την αγρυπνία τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Ταμασού με συλλειτουργούς κληρικούς της Μητροπόλεως Ταμασού.

Ο κόσμος συνέρρεε συνεχώς μέχρι και τις 1 π.μ. να προσκυνήσει την Αγία Ζώνη και να ικετεύσει την Παναγία μας για λύση των αδιεξόδων τους από την καθημερινότητα.

Παρακολουθήστε σε επανάληψη την Αγρυπνία:

Το Θεομητορικό Κειμήλιο θα παραμείνει στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής έως και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 1:00 μ.μ. προς προσκύνηση του πιστού λαού.

Καθημερινά τελούνται Θείες Λειτουργίες, Ιερές Αγρυπνίες και από τις 10:30 π.μ – 4:30 μ.μ ανα μία ώρα, Παρακλήσεις στην Αγία Ζώνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων