06/01/2023 06/01/2023 Το απόγευμα της Πέμπτης, 5 Ιανουαρίου 2023, στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα στον περίβολο χώρο της Μητροπόλεως Ταμασού, έλαβε χώρα χριστουγεννιάτικη συναυλία της φιλαρμονικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας τα μέλη της φιλαρμονικής ορχήστρας τραγούδησαν  χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έψαλλαν ύμνους του Αγίου Δωδεκαημέρου. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και...
06 Ιανουαρίου, 2023 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2023 - 15:55

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Μητροπόλεως Ταμασού

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Μητροπόλεως Ταμασού

Το απόγευμα της Πέμπτης, 5 Ιανουαρίου 2023, στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα στον περίβολο χώρο της Μητροπόλεως Ταμασού, έλαβε χώρα χριστουγεννιάτικη συναυλία της φιλαρμονικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας τα μέλη της φιλαρμονικής ορχήστρας τραγούδησαν  χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έψαλλαν ύμνους του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συνεχάρη τον μαέστρο και τα μέλη της φιλαρμονικής ορχήστρας και ευχήθηκε σε όλους ευλογημένο και φωτισμένο το νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων