23/02/2024 24/02/2024 Παρακολουθήστε σε επανάληψη από το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» μέσω του διαδικτυακού καναλιού της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, την Ιερά Αγρυπνία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου, στο Επισκοπειό Λευκωσίας, το βράδυ της Παρασκευής 23ης Φεβρουαρίου 2024:  Στην Ιερά Αγρυπνία τέθηκε σε προσκύνημα η Τιμία Ζώνη της...
23 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2024 - 2:03

Αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης στον Ι.Ν. Αποστόλου Ανδρέου Επισκοπειού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης στον Ι.Ν. Αποστόλου Ανδρέου Επισκοπειού (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε επανάληψη από το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» μέσω του διαδικτυακού καναλιού της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, την Ιερά Αγρυπνία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου, στο Επισκοπειό Λευκωσίας, το βράδυ της Παρασκευής 23ης Φεβρουαρίου 2024:

Στην Ιερά Αγρυπνία τέθηκε σε προσκύνημα η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στον περίβολο της Μητροπόλεως Ταμασού. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, θα χειροτονήσει εις διάκονο τον κ. Ιωάννη Κρόκο.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στον περίβολο της Μητροπόλεως Ταμασού.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος θα συλλειτουργήσει με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέου στο Επισκοπειό.

Το Θεομητορικό Κειμήλιο θα παραμείνει στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής έως και την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 1:00 μ.μ. προς προσκύνηση του πιστού λαού.

Καθημερινά θα τελούνται Θείες Λειτουργίες, Ιερές Αγρυπνίες και από τις 10:30 π.μ – 4:30 μ.μ ανα μία ώρα, παρακλήσεις στην Αγία Ζώνη, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ι.Μ. Ταμασού υποδέχτηκε την Αγία Ζώνη της Παναγίας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων