25/04/2024 25/04/2024 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος, δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του φέτος και δεν θα δεχθεί επισκέψεις τη Δευτέρα του Πάσχα, 6 Μαΐου 2024, ημέρα της εκ μεταθέσεως εορτής τού Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, λόγω πένθους. Την Κυριακή του Πάσχα, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του Εσπερινού της Αγάπης και...
25 Απριλίου, 2024 - 20:23
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024 - 19:51

 Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος

Διαδώστε:
 Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος, δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του φέτος και δεν θα δεχθεί επισκέψεις τη Δευτέρα του Πάσχα, 6 Μαΐου 2024, ημέρα της εκ μεταθέσεως εορτής τού Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, λόγω πένθους.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του Εσπερινού της Αγάπης και της εορτής του Αγίου Γεωργίου, στις 10π.μ. στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού θα αναγνωσθεί το ιερό Ευαγγέλιο στις διάφορες γλώσσες. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η καθιερωμένη πομπή στο Μέγα Συνοδικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, όπου οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν αναστάσιμες ευχές με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου.

 

Διαβάστε ακόμη: Λειτουργίες – Χοροστασίες Αρχιεπισκόπου Κύπρου Γεωργίου κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων