07/07/2019 07/07/2019 Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα και οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές νέου Μητροπολίτη Κιτίου. Σε γραπτή ανακοίνωση του Γενικού Υπεύθυνου Εκλογών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, αναφέρεται, ότι, «ειδικά εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε όλη τη Μητροπολιτική Περιφέρεια Κιτίου, για την πρώτη φάση εκλογής νέου Μητροπολίτη Κιτίου που θα διεξαχθεί στις 28 Ιουλίου 2019, προς διευκόλυνση...
07 Ιουλίου, 2019 - 16:39

Εκλογές νέου Μητροπολίτη Κιτίου: Εκλογικά κέντρα και εκλογικοί κατάλογοι

Διαδώστε:
Εκλογές νέου Μητροπολίτη Κιτίου: Εκλογικά κέντρα και εκλογικοί κατάλογοι

Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα και οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές νέου Μητροπολίτη Κιτίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γενικού Υπεύθυνου Εκλογών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, αναφέρεται, ότι, «ειδικά εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε όλη τη Μητροπολιτική Περιφέρεια Κιτίου, για την πρώτη φάση εκλογής νέου Μητροπολίτη Κιτίου που θα διεξαχθεί στις 28 Ιουλίου 2019, προς διευκόλυνση των ψηφοφόρων».

Προστίθεται ότι «σε όλα τα Εκλογικά Κέντρα θα υπάρχουν από το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 οι κατάλογοι με τους ψηφοφόρους προς ενημέρωσή τους, αλλά και για πιθανές ενστάσεις. Οι ενστάσεις μπορούν να γίνουν στις επόμενες τρεις ημέρες (δηλαδή 7, 8 και 9 Ιουλίου 2019) σε ειδικό έντυπο, το οποίο θα υπάρχει στα κατά τόπους εκλογικά Κέντρα».

Επίσης, από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, οι ενδιαφερόμενοι ψηφοφόροι θα μπορούν να αποτείνονται στην ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Κύπρου www.churchofcyprus.org.cy, όπου με την αναγραφή της ταυτότητας και της ημερομηνίας γέννησής τους, θα πληροφορούνται το Εκλογικό Κέντρο στο οποίο θα μπορούν να ψηφίσουν.

Επισυνάπτεται κατάλογος με όλα τα Εκλογικά Κέντρα που θα λειτουργήσουν.

 

KYΠΕ / ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων