28/11/2022 28/11/2022 Μέχρι Τρίτη 29 Νοεμβρίου θα μπορούν να γίνουν οι διαγραφές από Εκλογικούς Καταλόγους αποφάσισε κατά την σημερινή της έκτακτη συνεδρίαση η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου. Σε ανακοίνωση του Εφόρου Αρχιεπισκοπικών Εκλογών Γιάννη Χαριλάου, σημειώνεται ότι η Εκκλησία της Κύπρου, προκειμένου να είναι σε θέση να διεξαγάγει έγκυρα και έγκαιρα τις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές,...
28 Νοεμβρίου, 2022 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2022 - 13:25

Κύπρος – Αρχιεπισκοπικές εκλογές: Μέχρι την Τρίτη οι διαγραφές από τους εκλογικούς καταλόγους

Διαδώστε:
Κύπρος – Αρχιεπισκοπικές εκλογές: Μέχρι την Τρίτη οι διαγραφές από τους εκλογικούς καταλόγους

Μέχρι Τρίτη 29 Νοεμβρίου θα μπορούν να γίνουν οι διαγραφές από Εκλογικούς Καταλόγους αποφάσισε κατά την σημερινή της έκτακτη συνεδρίαση η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου.

Σε ανακοίνωση του Εφόρου Αρχιεπισκοπικών Εκλογών Γιάννη Χαριλάου, σημειώνεται ότι η Εκκλησία της Κύπρου, προκειμένου να είναι σε θέση να διεξαγάγει έγκυρα και έγκαιρα τις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι η άσκηση των δικαιωμάτων μεταξύ των οποίων και η διαγραφή από τους Εκλογικούς Καταλόγους, που θα καταρτιστούν για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές, θα ολοκληρωθεί μέχρι και την Τρίτη 29.11.2022 η ώρα 12.00 μ.

Ως εκ τούτου, η Εκκλησία της Κύπρου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο, το οποίο επιθυμεί για οποιοδήποτε λόγο το όνομα του να μην περιλαμβάνεται και/ή να αφαιρεθεί από τους Εκλογικούς Καταλόγους των επερχόμενων Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, να αποστείλει τo αίτημα του με τίτλο «Αφαίρεση από τους Εκλογικούς Καταλόγους για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές 2022» μέχρι και την Τρίτη 29.11.2022 η ώρα 12.00 μ.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαγραφή, θα πρέπει να αποστέλλεται το αίτημα του στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] δίδοντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό δελτίου ταυτότητας του εκλογέα προκειμένου να γίνει εφικτή η ταυτοποίηση και η διαγραφή του.

Με την ικανοποίηση του δικαιώματος και τη διαγραφή, θα αποστέλλεται σχετική επιβεβαίωση διαγραφής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του πολίτη που αιτήθηκε.

Μετά την πιο πάνω προθεσμία, ο Γενικός Έφορος Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, αφού γίνουν οι αναγκαίες τροποποιήσεις/ αφαιρέσεις, θα προχωρήσει στην οριστικοποίηση των Εκλογικών Καταλόγων, που θα αναρτηθούν για σκοπούς υποβολής τυχόν ενστάσεων.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητροπολίτης Πάφου για το ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας των Αρχιεπισκοπικών εκλογών

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την Θρονική εορτή ο Μητροπολίτης Ταμασού

Συνέρχεται η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου με θέμα τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων