21/11/2022 22/11/2022 Κανονικά προχωρούν οι διαδικασίες γιά τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές που θα αναδείξουν τον νέο Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου, όπως δήλωσε ο Τοποτηρητής του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος μετά το πέρας του μνημοσύνου του ήρωα της ΕΟΚΑ Κυριάκου Μάτση την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022. Ο Πανιερώτατος ανέφερε ότι ήδη διαβάστηκε η σχετική Εγκύκλιος στους...
21 Νοεμβρίου, 2022 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2022 - 0:51

Μητροπολίτης Πάφου για Αρχιεπισκοπικές Εκλογές: Προχωρούν οι διαδικασίες

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Πάφου για Αρχιεπισκοπικές Εκλογές: Προχωρούν οι διαδικασίες

Κανονικά προχωρούν οι διαδικασίες γιά τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές που θα αναδείξουν τον νέο Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου, όπως δήλωσε ο Τοποτηρητής του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος μετά το πέρας του μνημοσύνου του ήρωα της ΕΟΚΑ Κυριάκου Μάτση την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.

Ο Πανιερώτατος ανέφερε ότι ήδη διαβάστηκε η σχετική Εγκύκλιος στους ναούς και κατέληξε: «Βρισκόμαστε τώρα στη διαδικασία παραλαβής των εκλογικών καταλόγων από την κυβέρνηση, οι οποίοι θα ετοιμαστούν κατά ενορίες, θα αναρτηθούν και αφού αναρτηθούν θα δοθεί χρόνος για τυχόν ενστάσεις και θα είναι τα πάντα έτοιμα για τις εκλογές στις 18 Δεκεμβρίου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές στην Κύπρο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων