13/07/2022 13/07/2022 Το Μνημόσυνο των πεσόντων κατά τη διάρκεια του επαράτου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 1974, προς προάσπιση της νομιμότητας και της Δημοκρατίας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο νέο κοιμητήριο Λευκωσίας, την Παρασκευή, 15 Ιουλίου στις 8.00π.μ. Του Μνημοσύνου θα προστεί η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος. Θα παραστούν η Α.Ε....
13 Ιουλίου, 2022 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2022 - 18:37

Μνημόσυνο πεσόντων κατά τη διάρκεια του Πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 1974 στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης

Διαδώστε:
Μνημόσυνο πεσόντων κατά τη διάρκεια του Πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 1974 στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης

Το Μνημόσυνο των πεσόντων κατά τη διάρκεια του επαράτου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 1974, προς προάσπιση της νομιμότητας και της Δημοκρατίας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο νέο κοιμητήριο Λευκωσίας, την Παρασκευή, 15 Ιουλίου στις 8.00π.μ.

Του Μνημοσύνου θα προστεί η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος. Θα παραστούν η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, η Α.Ε. η Πρόεδρος της Βουλής κ. Αννίτα Δημητρίου, η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ελλάδος κ. Ιωάννης Παπαμελετίου και οι άλλες Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές της νήσου.

Επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει o Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών κ. Χρήστος Ιακώβου.

Μετά την τέλεση του μνημοσύνου στον ιερό ναό, θα τελεσθεί από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο τρισάγιο στους τάφους των πεσόντων, όπου και θα γίνει κατάθεση στεφάνων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων