20/02/2021 21/02/2021 Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος, απέστειλε Συγχαρητήριο Γράμμα προς τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο, με την ευκαιρία της εκλογής και ενθρονίσεως του ως του 46ου Προκαθημένου στον Πατριαρχικό θρόνο του Αγίου Σάββα, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, ανήμερα της ενθρονίσεως του. “Η Αγιωτάτη Εκκλησία της Κύπρου μετέχει της χαράς...
20 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2021 - 3:04

Ο Αρχεπίσκοπος Κύπρου συνεχάρη τον νέο Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Ο Αρχεπίσκοπος Κύπρου συνεχάρη τον νέο Πατριάρχη Σερβίας

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος, απέστειλε Συγχαρητήριο Γράμμα προς τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο, με την ευκαιρία της εκλογής και ενθρονίσεως του ως του 46ου Προκαθημένου στον Πατριαρχικό θρόνο του Αγίου Σάββα, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, ανήμερα της ενθρονίσεως του.

“Η Αγιωτάτη Εκκλησία της Κύπρου μετέχει της χαράς της αδελφής Εκκλησίας της Σερβίας επί τη αισία εκλογή της Υμετέρας λίαν ημίν αγαπητής Μακαριότητος, ως Πατριάρχου αυτής.”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Αναλυτικά, η επιστολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου αναφέρει:

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων