12/10/2019 12/10/2019 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές του Αποστόλου Λουκά της ενορίας εντός των τειχών Λευκωσίας, της κοινότητας Μουσουλίτας και της ενορίας Χρυσίδας Κυθρέας  εορτάζουν τον Απόστολο Λουκά και εφέτος στην προσφυγιά και καλούν τους εκτοπισμένους ενορίτες καθώς και όλους τους πιστούς στον εορτασμό του Αγίου Αποστόλου Λουκά. Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019, θα...
12 Οκτωβρίου, 2019 - 13:57
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2019 - 13:39

Οι κατεχόμενες ενορίες  Κύπρου τιμούν τον Απόστολο Λουκά

Διαδώστε:
Οι κατεχόμενες ενορίες  Κύπρου τιμούν τον Απόστολο Λουκά

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές του Αποστόλου Λουκά της ενορίας εντός των τειχών Λευκωσίας, της κοινότητας Μουσουλίτας και της ενορίας Χρυσίδας Κυθρέας  εορτάζουν τον Απόστολο Λουκά και εφέτος στην προσφυγιά και καλούν τους εκτοπισμένους ενορίτες καθώς και όλους τους πιστούς στον εορτασμό του Αγίου Αποστόλου Λουκά.

Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στον Προσφυγικό Οικισμό Κόκκινες

Το πρωί της Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων