05/02/2023 05/02/2023 Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Κύπριοι για την ανάδειξη του 8ου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με την εκλογική διαδικασία να κυλά μέχρι στιγμής ομαλά. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Περβολιών στην Πάφο. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ανέφερε ότι...
05 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2023 - 14:52

Στην Πάφο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Διαδώστε:
Στην Πάφο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Κύπριοι για την ανάδειξη του 8ου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με την εκλογική διαδικασία να κυλά μέχρι στιγμής ομαλά. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Περβολιών στην Πάφο.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ανέφερε ότι “με στραμμένο το βλέμμα μας στα πολλά προβλήματα του τόπου και κυριότερο το πρόβλημα της κατοχής ψηφίζουμε σήμερα το νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας”.

“Να ευχηθούμε”, πρόσθεσε, “όποιος και να βγει” – σημειώνοντας πως δεν αμφισβητεί τη φιλοπατρία κανενός-, όπως είπε, “να εγκύψει στα προβλήματα του τόπου και ιδιαίτερα να προσπαθήσει και να επιμείνει στο να εφαρμοστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα για τον τόπο μας, για τον λαό, ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε στον τόπο τούτο και να ανοίξει ο δρόμος για μια δίκαιη λύση του προβλήματος μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων