08/04/2024 08/04/2024 Την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών, σύμφωνα με τον τυπικό της Αγίας Εκκλησίας λιτανεύθηκε ο Τίμιος Σταυρός και προετέθη σε προσκύνηση, προκειμένου να λάβουν οι πιστοί ενίσχυση στον συνεχιζόμενο αγώνα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, κατόπιν προσκλήσεως του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Τυχικού, προεξήρχε του αρχιερατικού συλλείτουργου στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού...
08 Απριλίου, 2024 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2024 - 10:00

Συλλείτουργο Λεμεσού Αθανασίου με Πάφου Τυχικό στο Όμοδος

Διαδώστε:
Συλλείτουργο Λεμεσού Αθανασίου με Πάφου Τυχικό στο Όμοδος

Την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών, σύμφωνα με τον τυπικό της Αγίας Εκκλησίας λιτανεύθηκε ο Τίμιος Σταυρός και προετέθη σε προσκύνηση, προκειμένου να λάβουν οι πιστοί ενίσχυση στον συνεχιζόμενο αγώνα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, κατόπιν προσκλήσεως του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Τυχικού, προεξήρχε του αρχιερατικού συλλείτουργου στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Ομόδους.

Προ της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η Τελετή της Σταυροπροσκυνήσεως, με την παρουσία πλήθους πιστών οι οποίοι έλαβαν, ως ευλογία άνθη και βασιλικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων