04/05/2024 04/05/2024 Στο αεροδρόμιο Λάρνακας έφτασε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα όπου το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως.  Το Άγιο Φως υποδέχθηκε ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, Μητροπολίτης Βόστρών κ. Τιμόθεος, και, μεταξύ άλλων ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, και Μητροπολίτης Κιτίου...
04 Μαΐου, 2024 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2024 - 19:08

Το Άγιο Φως στην Κύπρο (BINTEO)

Διαδώστε:
Το Άγιο Φως στην Κύπρο (BINTEO)

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας έφτασε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα όπου το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. 

Το Άγιο Φως υποδέχθηκε ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, Μητροπολίτης Βόστρών κ. Τιμόθεος, και, μεταξύ άλλων ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, και Μητροπολίτης Κιτίου αλλά και βουλευτές των κομμάτων.

Με την είσοδο του Αγίου Φωτός στην αίθουσα του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας, εψάλη δέηση.

Μετά την τελετή υποδοχής, μεταφέρεται σε όλους τους Ορθόδοξους Ναούς, με τη συμβολή του σώματος Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές Κύπρου, για να ψαλεί τα μεσάνυχτα ο όρθρος της Αναστάσεως.

Φωτο: alphanews.live

Βίντεο: sigmalive.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων