19/11/2018 19/11/2018 Εναντίον της ουκρανικής αυτοκεφαλίας τάσσεται με ανακοίνωσή της η Ορθόδοξη Εκκλησία της Πολωνίας, καλώντας παράλληλα τους ιερείς της να διακόψουν κάθε σχέση με τους ιεράρχες  της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που διεκδικεί την αυτοκεφαλία της. “Η Ιερά Σύνοδος απαγορεύει στους ιερείς της Πολωνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, να έχουν επαφές σε επίπεδο Θείας Λειτουργίας και προσευχής με τον...
19 Νοεμβρίου, 2018 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2018 - 12:07

Κατά της ουκρανικής αυτοκεφαλίας η Πολωνική Εκκλησία

Διαδώστε:
Κατά της ουκρανικής αυτοκεφαλίας η Πολωνική Εκκλησία

Εναντίον της ουκρανικής αυτοκεφαλίας τάσσεται με ανακοίνωσή της η Ορθόδοξη Εκκλησία της Πολωνίας, καλώντας παράλληλα τους ιερείς της να διακόψουν κάθε σχέση με τους ιεράρχες  της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που διεκδικεί την αυτοκεφαλία της.

“Η Ιερά Σύνοδος απαγορεύει στους ιερείς της Πολωνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, να έχουν επαφές σε επίπεδο Θείας Λειτουργίας και προσευχής με τον Κλήρο του επονομαζόμενου Πατριαρχείου του Κιέβου και την επονομαζόμενη αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων