18/03/2020 18/03/2020 Την ανησυχία της αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού εκφράζει με ανακοίνωσή της η Εκκλησία της Πολωνίας και απευθύνει έκκληση προς τους πιστούς για επαγρύπνηση και υπευθυνότητα στην καθημερινή ζωή. Το Ιερό Συμβούλιο των Επισκόπων της Πολωνικής Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας καλεί το ποίμνιο σε προσευχή “στον Παντοδύναμο Θεό, την πηγή της ζωής και τον γιατρό...
18 Μαρτίου, 2020 - 14:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2020 - 15:20

Η Εκκλησία της Πολωνίας για τον κορωνοϊό

Διαδώστε:
Η Εκκλησία της Πολωνίας για τον κορωνοϊό

Την ανησυχία της αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού εκφράζει με ανακοίνωσή της η Εκκλησία της Πολωνίας και απευθύνει έκκληση προς τους πιστούς για επαγρύπνηση και υπευθυνότητα στην καθημερινή ζωή.

Το Ιερό Συμβούλιο των Επισκόπων της Πολωνικής Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας καλεί το ποίμνιο σε προσευχή “στον Παντοδύναμο Θεό, την πηγή της ζωής και τον γιατρό για τις ψυχές και τα σώματά μας, ώστε να σταματήσει αυτή τη θανατηφόρα επιδημία”.

Καλεί τους πιστούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιστημόνων και των αρχών, και συνιστά στον Κλήρο να παράσχει τα κατάλληλα μέσα υγιεινής στους ναούς και στους ενοριακούς χώρους, όπως απολυμαντικά, μαντηλάκια κλπ.

“Μόνο η ισχυρή πίστη, η προσευχή, θα μας βοηθήσουν σήμερα να ξεπεράσουμε την επιδημία που επηρεάζει τη γενιά μας” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων