15/09/2022 15/09/2022 Mε το Κεντρικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Ορθοδόξων Νέων στην Πολωνία συναντήθηκε χθες ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας. Κατά τη συνάντηση, η πρόεδρος του κεντρικού συμβουλίου, Gabriela Nowaszewska, παρουσίασε τις μέχρι σήμερα δράσεις της Αδελφότητας στην Πολωνία και ενημέρωσε για τα σχέδια και τις επερχόμενες πρωτοβουλίες. Συζητήθηκε επίσης η σημερινή κατάσταση της Αδελφότητας...
15 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2022 - 9:40

Η Εκκλησία της Πολωνίας στηρίζει το έργο της Ορθόδοξης Νεολαίας

Διαδώστε:
Η Εκκλησία της Πολωνίας στηρίζει το έργο της Ορθόδοξης Νεολαίας

Mε το Κεντρικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Ορθοδόξων Νέων στην Πολωνία συναντήθηκε χθες ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας.

Κατά τη συνάντηση, η πρόεδρος του κεντρικού συμβουλίου, Gabriela Nowaszewska, παρουσίασε τις μέχρι σήμερα δράσεις της Αδελφότητας στην Πολωνία και ενημέρωσε για τα σχέδια και τις επερχόμενες πρωτοβουλίες.

Συζητήθηκε επίσης η σημερινή κατάσταση της Αδελφότητας Ορθοδόξων Νέων στην Πολωνία.

Στο τέλος, ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις μέχρι τώρα δραστηριότητες της κεντρικής διεύθυνσης και ευχήθηκε περαιτέρω, αποτελεσματικό έργο για την ένταξη της Ορθόδοξης νεολαίας στην Πολωνία.

Η Εκκλησία της Πολωνίας δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ορθόδοξη Νεολαία στηρίζοντας τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες τις οποίες αυτή λαμβάνει για την ενίσχυση του κατηχητικού και κοινωνική έργου. Πρόσφατα η Πολωνία είχε φιλοξενήσει και το Διεθνές Συνέδριο Νέων εκεί όπου φάνηκαν σε μεγάλο βαθμό τα στοιχεία του έργου της νεολαίας.

Πηγή φωτογραφίας:orthodox.pl

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων