10/07/2019 10/07/2019 Στα θύματα του ναζισμού είναι αφιερωμένη η εκκλησία του Αγίου Λουκά το Ιατρού στην Επισκοπή Μπιαλίστοκ και Γκδανσκ, της Εκκλησίας της Πολωνίας. Κατά τη διάρκεια επιμνημόσυνης δέησης για τους 55 ανθρώπους που δολοφονήθηκαν στην περιοχή από τους Ναζί το 1943 ετέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Μπιαλίστοκ και Γκδανσκ κ. Ιάκωβος. Ο κ. Ιάκωβος εξήγησε στους πιστούς ότι...
10 Ιουλίου, 2019 - 10:59

Ο Αγιος Λουκάς ο Ιατρός στην Πολωνία

Διαδώστε:
Ο Αγιος Λουκάς ο Ιατρός στην Πολωνία

Στα θύματα του ναζισμού είναι αφιερωμένη η εκκλησία του Αγίου Λουκά το Ιατρού στην Επισκοπή Μπιαλίστοκ και Γκδανσκ, της Εκκλησίας της Πολωνίας.
Κατά τη διάρκεια επιμνημόσυνης δέησης για τους 55 ανθρώπους που δολοφονήθηκαν στην περιοχή από τους Ναζί το 1943 ετέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Μπιαλίστοκ και Γκδανσκ κ. Ιάκωβος.
Ο κ. Ιάκωβος εξήγησε στους πιστούς ότι ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός δεν επελέγη τυχαία για προστάτης του τόπου λατρείας που είναι αφιερωμένος στους εθνικούς ήρωες.
Η εκκλησία βρίσκεται στο δάσος Knyszyńska, μία από τις μεγαλύτερες δασικές περιοχές στην Πολωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων