01/12/2019 01/12/2019 Με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων επισκέφτηκε χθες τη Βαρσοβία. Στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, ο Μητροπολίτης Ιλαρίων επισκέφθηκε αρχικά την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα. Κατά τη...
01 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2019 - 11:54

Στη Βαρσοβία ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Στη Βαρσοβία ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων επισκέφτηκε χθες τη Βαρσοβία.

Στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, ο Μητροπολίτης Ιλαρίων επισκέφθηκε αρχικά την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα.

Κατά τη συνομιλία τους, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα προβλήματα των διορθόδοξων σχέσεων και προοπτικές ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ των δύο Εκκλησιών.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων