16/06/2021 16/06/2021 Στα εγκαίνια της έκθεσης “Επανάσταση 21: Δημητσάνα” που διοργανώνουν το Πολιτιστικό Ιδρυμα του Ομίλου Πειραιώς και το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στην Δημητσάνα παρέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κανάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος.  Η εν λόγω έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι και τις...
16 Ιουνίου, 2021 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2021 - 11:25

Εγκαίνια έκθεσης με θέμα “Επανάσταση 21: Δημητσάνα”

Διαδώστε:
Εγκαίνια έκθεσης με θέμα “Επανάσταση 21: Δημητσάνα”

Στα εγκαίνια της έκθεσης “Επανάσταση 21: Δημητσάνα” που διοργανώνουν το Πολιτιστικό Ιδρυμα του Ομίλου Πειραιώς και το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στην Δημητσάνα παρέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κανάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος. 

Η εν λόγω έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου, “δείχνει την πορεία της Επανάστασης φωτίζοντας πτυχές της τοπικής ιστορίας και των ειδικών συνθηκών που διαμόρφωσαν κοινωνικά και πολιτικά τον Μοριά, κατά τον αιώνα πριν το 1821”, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η διοργάνωση της έκθεσης γίνεται στο πλαίσιο των Επετειακών Δράσεων της Τράπεζας Πειραιώς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων