29/01/2021 29/01/2021 Επετειακές Ελληνικές σημαίες με πρόσωπα και θεματικές της Ελληνικής Επανάστασης διένειμε σήμερα σε τοπικούς φορείς ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων, με αφορμή, φυσικά, τον εορτασμό για τα Διακόσια Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Οι σημαίες παραδόθηκαν στο προαύλιο του ΔΑΚ Ναυπλίου, στους προέδρους των τοπικών συμβουλίων , τους προέδρους των...
29 Ιανουαρίου, 2021 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2021 - 13:40

Επετειακές ελληνικές σημαίες θα ανεμίζουν στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Επετειακές ελληνικές σημαίες θα ανεμίζουν στο Ναύπλιο

Επετειακές Ελληνικές σημαίες με πρόσωπα και θεματικές της Ελληνικής Επανάστασης διένειμε σήμερα σε τοπικούς φορείς ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων, με αφορμή, φυσικά, τον εορτασμό για τα Διακόσια Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Οι σημαίες παραδόθηκαν στο προαύλιο του ΔΑΚ Ναυπλίου, στους προέδρους των τοπικών συμβουλίων , τους προέδρους των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων και τους Διευθυντές των Δημοτικών , Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Ναυπλιέων, για να αναρτηθούν στα κτίρια τους, αποδίδοντας έτσι ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας. Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που τιμά την τόλμη των ηρώων του κράτους, στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον, καθώς οι ήρωες δε δίστασαν να θυσιάσουν ακόμα και τη ζωή τους (πολέμησαν μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός τους), για το καλό του έθνους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων