08/03/2024 08/03/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Ορφανό , πραγματοποίησαν την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Αργολίδας Δημήτριος Καρκαλάτος με μέλη του συνδέσμου, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων. Έτυχαν θερμής υποδοχής από το Δήμαρχο ενώ κατά τη συνάντησή τους συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αντάλλαξαν απόψεις σε τρέχοντα...
08 Μαρτίου, 2024 - 20:15

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας ” ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ” στον Δήμαρχο Ναυπλιέων

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας ” ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ” στον Δήμαρχο Ναυπλιέων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Ορφανό , πραγματοποίησαν την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Αργολίδας Δημήτριος Καρκαλάτος με μέλη του συνδέσμου, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Έτυχαν θερμής υποδοχής από το Δήμαρχο ενώ κατά τη συνάντησή τους συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αντάλλαξαν απόψεις σε τρέχοντα θέματα πολιτιστικών δράσεων που πρόκειται να οργανώσει το Σωματείο.

Τέλος ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τον χρόνο που τους αφιέρωσε και του ευχήθηκαν καλή δύναμη και να έχει αδιάλειπτη την ευλογία του Θεού στα νέα καθήκοντά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων