06/03/2021 06/03/2021 Παλαιό Φάληρο: Φιλοτέχνηση καφάο με ήρωες και σημαντικά γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης H Ομάδα «Χρώματα και Όνειρα» με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από το 1821 προχώρησε στην φιλοτέχνηση καφάο με ήρωες και σημαντικά γεγονότα της Επανάστασης. Στην οδό Αγίας Λαύρας, το έργο απεικονίζει τον Παλαιό Πατρών Γερμανό με το λάβαρο της έναρξης της...
06 Μαρτίου, 2021 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2021 - 15:01

Οι ήρωες του 1821 και στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου

Διαδώστε:
Οι ήρωες του 1821 και στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου

Παλαιό Φάληρο: Φιλοτέχνηση καφάο με ήρωες και σημαντικά γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης

H Ομάδα «Χρώματα και Όνειρα» με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από το 1821 προχώρησε στην φιλοτέχνηση καφάο με ήρωες και σημαντικά γεγονότα της Επανάστασης.

Στην οδό Αγίας Λαύρας, το έργο απεικονίζει τον Παλαιό Πατρών Γερμανό με το λάβαρο της έναρξης της Επανάστασης ενώ πλησίον της οδού Μπουμπουλίνας, επί της οδού Αγ. Βαρβάρας, απεικονίστηκε η σημαντική αυτή αγωνίστρια του 1821.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο υπεύθυνος της δράσης, Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μητρέλος ευχαρίστησαν τον ταλαντούχο καλλιτέχνη των συγκεκριμένων έργων Φάνη Γουλή για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα συνεχίζει να φιλοτεχνεί και να απεικονίζει με μορφές και γεγονότα της Ελληνικής Ιστορίας πολλά ακόμα σημεία της πόλης, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη εθνική επέτειο.

Παράλληλα υλοποιούνται διαδικτυακές επετειακές δράσεις ενώ από την ιστοσελίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου οι δημότες μπορούν να ενημερώνονται για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τα σχολεία και τους λαογραφικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης. Επίσης θα παρουσιάζονται ανάλογες επετειακές πρωτοβουλίες και δράσεις πανεπιστημίων, μουσείων, πολιτιστικών ιδρυμάτων και φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων