04/08/2021 04/08/2021 Το Ιόνιο θέατρο παρουσιάζει το έργο του Άγγελου Πυριόχου «Η Ζάκυνθος του Κολοκοτρώνη». Ο Θοδωρής Καμπίτσης ερμηνεύει συγκλονιστικά το ρόλο του Μήτρου, του ανθρώπου που έζησε 20 χρονιά δίπλα στον Κολοκοτρώνη στη Ζάκυνθο. Ένα έργο που τιμά το ρόλο των Ζακυνθινών στην επανάσταση του 1821. Η πρώτη παράσταση δόθηκε έξω από την εκκλησία του Άη...
04 Αυγούστου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2021 - 15:54

Παράσταση για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στη Ζάκυνθο

Διαδώστε:
Παράσταση για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στη Ζάκυνθο

Το Ιόνιο θέατρο παρουσιάζει το έργο του Άγγελου Πυριόχου «Η Ζάκυνθος του Κολοκοτρώνη». Ο Θοδωρής Καμπίτσης ερμηνεύει συγκλονιστικά το ρόλο του Μήτρου, του ανθρώπου που έζησε 20 χρονιά δίπλα στον Κολοκοτρώνη στη Ζάκυνθο.

Ένα έργο που τιμά το ρόλο των Ζακυνθινών στην επανάσταση του 1821. Η πρώτη παράσταση δόθηκε έξω από την εκκλησία του Άη Γιώργη των Φιλικών εκεί που ορκίστηκε ο Κολοκοτρώνης. Μια βραδιά που οργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Ζακύνθου.

Από Παρασκευή 6 έως Σάββατο 14 Αυγούστου εκτός Δευτέρας και Τρίτης το έργο θα παίζεται στο Κηποθέατρο Αυριακός.

Ο Παναγιώτης Μαρίνος έγραψε τα δυο τραγούδια που ερμηνεύει η Ανδριάννα Λυκούρεση και τα σκηνικά είναι της Θάλειας Ξενάκη.

Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του Άγγελου Πυριόχου και του Θοδωρή Καμπίτση: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων