19/01/2021 19/01/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος δημιούργησε αποκλειστικά για τα τοπικά τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως και Επικοινωνίας, με τα οποία έχει αγαστή συνεργασία, τηλεοπτικό spot, για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, οι οποίες πραγματοποιούνται σε όλη την Φθιώτιδα. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κάθε μήνα, όλο το έτος, και τελούν...
19 Ιανουαρίου, 2021 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2021 - 14:05

Το βίντεο της Ι. Μ. Φθιώτιδος για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Διαδώστε:
Το βίντεο της Ι. Μ. Φθιώτιδος για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος δημιούργησε αποκλειστικά για τα τοπικά τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως και Επικοινωνίας, με τα οποία έχει αγαστή συνεργασία, τηλεοπτικό spot, για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, οι οποίες πραγματοποιούνται σε όλη την Φθιώτιδα.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κάθε μήνα, όλο το έτος, και τελούν υπό την ευλογία και αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος ευχαριστεί τα τοπικά ΜΜΕ της Π.Ε. Φθιώτιδος και της Στερεάς Ελλάδος για την αρωγή και συμπαράστασή τους.

Παρακολουθήστε:

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων