02/12/2018 02/12/2018 Την Κυριακή 02.12.2018 και ώρα 18:00 θα μιλήσει στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) ο π. Χαράλαμπος Γρηγοριάδης, εφημέριος του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Καλλιθέας. Το θέμα της ομιλίας του θα είναι “Χριστιανός, ο άνθρωπος της χαράς». Αξιοσημείωτο είναι ότι το θέμα κάθε ομιλίας του είναι πάντα κάτι ξένο στην αρχή, που...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων
02 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2018 - 14:09

Ομιλία «Χριστιανός, ο άνθρωπος της χαράς» στο «Μεταξύ ενηλίκων»

Διαδώστε:
Ομιλία «Χριστιανός, ο άνθρωπος της χαράς» στο «Μεταξύ ενηλίκων»

Την Κυριακή 02.12.2018 και ώρα 18:00 θα μιλήσει στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων (δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) ο π. Χαράλαμπος Γρηγοριάδης, εφημέριος του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Καλλιθέας. Το θέμα της ομιλίας του θα είναι “Χριστιανός, ο άνθρωπος της χαράς».

Αξιοσημείωτο είναι ότι το θέμα κάθε ομιλίας του είναι πάντα κάτι ξένο στην αρχή, που δοκιμάζεται και δοκιμάζει τον ομιλητή. Αυτός ο εσωτερικός διάλογος σιγά σιγά εξοικειώνει τον ομιλητή με το θέμα του, τον βεβαιώνει ότι είναι ευάρεστη  στον Κύριο η επιλογή του. Ο π. Χαράλαμπος Γρηγοριάδης συνηθίζει να μιλά για θέματα που πρώτα αγγίζουν τον ίδιο, τον προβληματίζουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων