18/12/2018 18/12/2018 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σάββατου 15 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Αττικής. Συνδιοργανωτές της ήταν η Δ/νση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού και η εκκλησιαστική κοινότητα του Καθεδρικού Ιερού Ναού της πόλης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίκαιρους ύμνους και κάλαντα με μουσικά όργανα από την -προς τούτο προσκληθείσα- χορωδία της Σχολής...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων Αττικής
18 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2018 - 15:50

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σάββατου 15 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Αττικής.

Συνδιοργανωτές της ήταν η Δ/νση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού και η εκκλησιαστική κοινότητα του Καθεδρικού Ιερού Ναού της πόλης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίκαιρους ύμνους και κάλαντα με μουσικά όργανα από την -προς τούτο προσκληθείσα- χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου “ο Άγιος Θεόδωρος ο Βυζάντιος” υπό την άριστη χοραρχία του Αιδεσ. Πρωτ. Ευστρατίου Γιουσμά.

Η Ι.Αρχ/πή Αθηνών εκπροσωπήθηκε από τον Αιδεσ. Πρωτ. π. Θεολόγο Γρύλλη, Δ/ντή Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Αρχ/πής, ο οποίος και επαίνεσε θερμά τα όσα άκουσε. Τις ευχαριστίες του κατέθεσε και ο Δήμαρχος κος Νίκος Σαράντης, ενώ τίμησε δια πλακέτας και αναμνηστικού διπλώματος τα μέλη της χορωδίας. Τον συντονισμό και παρουσίαση της όλης προσπάθειας είχε ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων