07/03/2024 07/03/2024 Κατόπιν αποφάσεως του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Φιλοθέης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, στις 10.30, στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης Αττικής, η παρουσίαση του Τιμητικού Τόμου «Λεῖτον ἔργον», αφιερωμένου στη μνήμη του Καθηγητού της Λειτουργικής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και επί σειρά ετών...
Ενορίες : Αγίας Φιλοθέης Αττικής
07 Μαρτίου, 2024 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2024 - 14:15

Αγία Φιλοθέη Αττικής: Παρουσίασης Τιμητικού Τόμου ”ΛΕΙΤΟΝ ΕΡΓΟΝ” εις μνήμην Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Τζέρπου

Διαδώστε:
Αγία Φιλοθέη Αττικής: Παρουσίασης Τιμητικού Τόμου ”ΛΕΙΤΟΝ ΕΡΓΟΝ” εις μνήμην Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Τζέρπου

Κατόπιν αποφάσεως του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Φιλοθέης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, στις 10.30, στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης Αττικής, η παρουσίαση του Τιμητικού Τόμου «Λεῖτον ἔργον», αφιερωμένου στη μνήμη του Καθηγητού της Λειτουργικής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και επί σειρά ετών Προϊσταμένου και Eφημερίου του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Τζέρπου (1946-2013).

Τον Τόμο, τον οποίον εξέδωσε το 2023 η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα παρουσιάσουν οι Ελλογιμώτατοι: κ. Δημήτριος Γόνης, Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κ. Παναγιώτης Σκαλτσής, Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων