20/10/2020 20/10/2020 Με κατάνυξη και την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων τελέσθηκε την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Θεολόγο Διρφύων η αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Γερασίμου του νέου ασκητού εκ Κεφαληνίας όπου προεξήρχε ο εορτάζων εφημέριος Πρεσβύτερος Γεράσιμος Βασιλόπουλος με συλλειτουργούς τον Πανοσ. Αρχιμ. Ιερόθεο Παπαγρηγορίου,...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στον Θεολόγο Διρφύων
20 Οκτωβρίου, 2020 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2020 - 10:12

Αγρυπνία στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στον Θεολόγο Διρφύων

Διαδώστε:
Αγρυπνία στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στον Θεολόγο Διρφύων

Με κατάνυξη και την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων τελέσθηκε την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Θεολόγο Διρφύων η αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Γερασίμου του νέου ασκητού εκ Κεφαληνίας όπου προεξήρχε ο εορτάζων εφημέριος Πρεσβύτερος Γεράσιμος Βασιλόπουλος με συλλειτουργούς τον Πανοσ. Αρχιμ. Ιερόθεο Παπαγρηγορίου, εφημέριο ενορίας Βατώντα, τους Πρεσβυτέρους Βασίλειο Μπισμπιρούλα, εφημέριο ενορίας Πούρνου Διρφύων και τον  Χρήστο Κουτσουράκη εφημέριο ενορίας Βούνων Διρφύων και των συμπροσευχομένων πιστών που συμμετείχαν στην Θεία Ευχαριστία και να ευχηθούν στον εφημέριο τους.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο π.Ιερόθεος και αναφέρθηκε στον εορταζόντα Άγιο Γεράσιμο και στους συνεορτάζοντας τιμωμένους αγίους και τέλος ευχήθηκε στον εφημέριο π. Γεράσιμο για την ονομαστική εορτή του.

Επίσης το αναλόγιο διηκόνησαν οι Ιεροψάλτες Αγίας Τριάδος Πούρνου κ. Κωνσταντίνος Βαρτζής και Αγίου Νικολάου Ερέτριας κ. Δημήτριος Πετρογιάννης.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων