22/09/2020 22/09/2020 Για την δύσκολη πρόσβαση σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους και οικογένειες με καροτσάκια στην Πλατεία Αγίας Σοφίας Ψυχικού διαμαρτύρονται τόσο οι ενορίτες όσο και οι  κληρικοί του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας. Σήμερα, μέσω της σελίδας της στο facebook η ομάδα της Νεολαίας της Αγίας Σοφίας, ενημέρωσε «τους αγαπητούς ενορίτες κι επισκέπτες του ναού, οι οποίοι ρωτούν αγωνιωδώς καθημερινά»,...
Ενορίες : Αγίας Σοφίας Ψυχικού
22 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2020 - 10:41

Αίτημα της Αγίας Σοφίας Ψυχικού για πρόσβαση ΑμεΑ στον ναό

Διαδώστε:
Αίτημα της Αγίας Σοφίας Ψυχικού για πρόσβαση ΑμεΑ στον ναό

Για την δύσκολη πρόσβαση σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους και οικογένειες με καροτσάκια στην Πλατεία Αγίας Σοφίας Ψυχικού διαμαρτύρονται τόσο οι ενορίτες όσο και οι  κληρικοί του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας.

Σήμερα, μέσω της σελίδας της στο facebook η ομάδα της Νεολαίας της Αγίας Σοφίας, ενημέρωσε «τους αγαπητούς ενορίτες κι επισκέπτες του ναού, οι οποίοι ρωτούν αγωνιωδώς καθημερινά», πως η επιθυμία τους για άμεση πρόσβαση ΑμεΑ στο προαύλιο του Ιερού Ναού έχει κατατεθεί με επίσημο “επείγον” γραπτό αίτημα στο Δήμο στις 29 Ιουνίου 2020 κι έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου 8706/30.06.2020.

Μάλιστα, η ανακοίνωση αναφέρει και τα ακριβή προβλήματα της Πλατείας ως εξής: «Η πιο απρόσιτη κι επικίνδυνη πλατεία για ΑμεΑ, ηλικιωμένους και οικογένειες με καροτσάκια. Περιφερειακά επάνω στα πεζοδρόμια περιλαμβάνει 102 μόνιμα εμπόδια + 2 περίπτερα + μια στάση ΜΜΜ + έναν κάδο + ένα παγκάκι μακριά από στάση. Οι άνθρωποι για να φτάσουν σε ένα σημείο θα πρέπει να περπατήσουν αναγκαστικά στο δρόμο ή να περάσουν μέσα από τη στρογγυλή πλατεία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων