27/11/2020 27/11/2020 Στην Ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων σήμερα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Γαλατσίου, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γεωργίου Δημόπουλου και του Δημάρχου Γαλατσίου, κ. Γεωργίου Μαρκόπουλου, τα μέλη του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου διένειμαν σε 35 οικογένειες και 88 άτομα πακέτα αγάπης, που περιείχαν νωπό κρέας, τυρί, φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά...
Ενορίες : Άγιος Αντώνιος Άνω Πατησίων
27 Νοεμβρίου, 2020 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2020 - 18:19

Δέματα αγάπης στη Ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων

Διαδώστε:
Δέματα αγάπης στη Ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων

Στην Ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων σήμερα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Γαλατσίου, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γεωργίου Δημόπουλου και του Δημάρχου Γαλατσίου, κ. Γεωργίου Μαρκόπουλου, τα μέλη του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου διένειμαν σε 35 οικογένειες και 88 άτομα πακέτα αγάπης, που περιείχαν νωπό κρέας, τυρί, φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά και είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ιερού Ναού: “η Ενορία ευχαριστεί τους ανωτέρω φορείς, καθώς και όσους αδελφούς μας συνδράμουν όχι μόνο αυτές τις μέρες , αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους σ΄ αυτό τον αγώνα χριστιανικής αγάπης και συναλληλίας προς τον αδελφό μας, διατηρώντας ζωντανή την ελπίδα με την παρουσία του Χριστού στη ζωή μας. Οι ανάγκες μας συνεχίζονται και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που οι ενορίες παραμένουν κλειστές, παρακαλούμε θερμά όποιον αδελφό μας δύναται να μας βοηθήσει ( με οικονομική ενίσχυση ή με παροχή τροφίμων) σ΄ αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης που αφορά όλους μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων