28/06/2022 28/06/2022 Με όμορφη και λιτή μουσική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του ναού, έληξαν οι πνευματικές και ποιμαντικές δραστηριότητες της ενορίας Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων. «Μετά από δύο χρόνια κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας λόγω των μέτρων του κορωνοϊού, μαζευτήκαμε σήμερα στην αυλή του Αγίου Αντωνίου, για να ανταμώσουμε, να δούμε πάλι ο ένας...
Ενορίες : Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων
28 Ιουνίου, 2022 - 14:55

Μουσική εκδήλωση στον Άγιο Αντώνιο Άνω Πατησίων

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση στον Άγιο Αντώνιο Άνω Πατησίων

Με όμορφη και λιτή μουσική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του ναού, έληξαν οι πνευματικές και ποιμαντικές δραστηριότητες της ενορίας Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων.

«Μετά από δύο χρόνια κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας λόγω των μέτρων του κορωνοϊού, μαζευτήκαμε σήμερα στην αυλή του Αγίου Αντωνίου, για να ανταμώσουμε, να δούμε πάλι ο ένας το πρόσωπο του άλλου, να μοιραστούμε αυτή την εκδήλωση και να ξεχάσουμε για λίγο την ταλαιπωρία που περάσαμε» ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος π. Σταύρος Λινός.

Ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στις δραστηριότητες της ενορίας, την πρεσβυτέρα κα Μαρία Μηνά Μαρία, την κα Αλεξάνδρα Γουργολίτσα και την Αθανασία Γιακουβάκη, την κα Βασιλική Μπουγιοτοπούλου και την κα Άρτεμις Ψαρρή για την προσφορά τους.

Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε επίσης στις κυρίες του Φιλοπτώχου, το Εκκλησιαστικό συμβούλιο και όλους όσους βοηθούν και διακονούν στο ναό.

Τέλος ευχαρίστησε τον συνεφημέριο του π. Αθανάσιο, τόσο για την προσφορά του στην ενορία όσο και για την διοργάνωση της μουσικής εκδήλωσης.

«Τέτοιου είδους εκδηλώσεις αξίζουν γιατί μας θυμίζουν ότι οι Μικρασιάτες αδελφοί μας, που ξεριζώθηκαν βίαια από τις εστίες τους, κουβάλησαν Χριστό και Ελλάδα στις αποσκευές τους» επεσήμανε στο χαιρετισμό του ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, «ο οποίος χαίρεται όταν βλέπει την πρόοδο των ανθρώπων και των ενοριών».

Στην μουσική εκδήλωση ακούστηκαν τραγούδια από την Μικρά Ασία, την Κύπρο, την Θράκη, το Αιγαίο αλλά και σύγχρονες ανατολίτικες συνθέσεις, με τον Γεράσιμο Παπαδόπουλο στο ούτι και στο τραγούδι, την Αλεξάνδρα Παπαστεργιοπούλου στο τσέλο και στο τραγούδι και τον Φωκίωνα Αποστολόπουλο στα κρουστά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων