26/05/2021 26/05/2021 Ο Ιερός Ναός του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης διοργανώνει τη δράση “Βάλε και εσύ μια πέτρα, Γίνε και εσύ ο Κτήτορας του Ιερού μας Ναού” ώστε να συγκεντρώσει το ποσό για την εξωτερική επένδυση του Ναού από πέτρα στο βόρειο τμήμα καθώς υπάρχει ανάγκη αποπληρωμής του χρέους. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκη
26 Μαΐου, 2021 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2021 - 17:12

Δράση: “Βάλε και εσύ μια πέτρα και γίνε Κτήτορας”

Διαδώστε:
Δράση:  “Βάλε και εσύ μια πέτρα και γίνε Κτήτορας”

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης διοργανώνει τη δράση “Βάλε και εσύ μια πέτρα, Γίνε και εσύ ο Κτήτορας του Ιερού μας Ναού” ώστε να συγκεντρώσει το ποσό για την εξωτερική επένδυση του Ναού από πέτρα στο βόρειο τμήμα καθώς υπάρχει ανάγκη αποπληρωμής του χρέους.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

«Γίνε και ‘συ Κτήτορας του Ιερού μας Ναού»

Με τη χάρη του Θεού και παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διάγουμε, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες εξωτερικής επένδυσης με πέτρα του Ιερού μας Ναού (στο βόρειο τμήμα του).

Ξεπερνώντας τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με την αποπληρωμή ενός μεγάλου χρέους, που αποτελούσε τροχοπέδη στη λειτουργία και στις δραστηριότητες μας, ενέργεια που επιτεύχθηκε κυρίως με τη συνδρομή όλων σάς, θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τον εξωτερικό ευπρεπισμό του προστάτη μας Αγίου Φωτίου του Μεγάλου! Είμεθα σίγουροι ότι θα το καταφέρουμε.

«Βάλε και ‘συ πέτρα, γίνε και ‘συ ο Κτήτορας του Ιερού μας Ναού».

Με εκτίμηση

Αρχιμ. Μακάριος Τσιμέρης

Προϊστάμενος Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN EPANIKHΣ: GR2401722200005220099601785

5220099601785. Ο ΛOΓAPIAΣMOΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων