29/11/2019 29/11/2019 Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου η εθελοντική αιμοδοσία των ενοριών τού Ζεφυρίου, Παναγίας Γρηγορούσας και Αγίου Στυλιανού, με μεγάλη προσέλευση και με αποτέλεσμα 19 φιάλες αίμα. Το παρόν έδωσαν οι ιερείς και πολλοί ενορίτες του Ζεφυρίου, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ζεφυρίου κ. Ιωάννης Μαυροειδάκος, ο Αναπληρωτής...
Ενορίες : Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου
29 Νοεμβρίου, 2019 - 17:03

Έδωσαν αίμα για καλό σκοπό στο Ζεφύρι

Διαδώστε:
Έδωσαν αίμα για καλό σκοπό στο Ζεφύρι

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου η εθελοντική αιμοδοσία των ενοριών τού Ζεφυρίου, Παναγίας Γρηγορούσας και Αγίου Στυλιανού, με μεγάλη προσέλευση και με αποτέλεσμα 19 φιάλες αίμα.

Το παρόν έδωσαν οι ιερείς και πολλοί ενορίτες του Ζεφυρίου, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ζεφυρίου κ. Ιωάννης Μαυροειδάκος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Απόστολος Βαδεβούλης, η πρόεδρος τού Τοπικού Συμβουλίου Δ.Ε. Ζεφυρίου κ. Ταξιαρχία Λαθουράκη.

“Ευχαριστούμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το παρόν και πρόσφεραν και ενίσχυσαν της τράπεζες αίματος των ενοριών” αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι ιερείς και τα εκκλησιαστικά συμβούλια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων