24/01/2020 24/01/2020 Η χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, για ακόμη μία χρονιά, έκοψε την βασιλόπιττα στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο, κατά την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020. Την πίτα ευλόγησαν οι Ιερείς π. Βασίλειος Βασιλείου και π. Νέστορας Γκουρομίσιος. Τα φλουριά ήταν τρία και τα έτυχαν τρεις κυρίες, οι οποίες είχαν ως δώρο από ένα...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Σιάτιστας
24 Ιανουαρίου, 2020 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2020 - 11:35

Εκλεκτοί μεζέδες και σιατιστινό κρασί για το καλό

Διαδώστε:
Εκλεκτοί μεζέδες και σιατιστινό κρασί για το καλό

Η χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, για ακόμη μία χρονιά, έκοψε την βασιλόπιττα στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο, κατά την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020.

Την πίτα ευλόγησαν οι Ιερείς π. Βασίλειος Βασιλείου και π. Νέστορας Γκουρομίσιος. Τα φλουριά ήταν τρία και τα έτυχαν τρεις κυρίες, οι οποίες είχαν ως δώρο από ένα υπέροχο βιβλίο.

Μαζί με το κομμάτι της πίττας που πήρε ο καθένας, παρατέθηκαν και εκλεκτοί μεζέδες συνοδευόμενοι με σιατιστινό δυνατό κρασί.

Κατά την ώρα του δείπνου, προβλήθηκε στην οθόνη της αίθουσας η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Ενορία στο «Βουδούρειο» πνευματικό κέντρο την 19η Μαΐου 2019, για την γενοκτονία των Ποντίων. Εκεί έλαβε μέρος και η Χορωδία της Παραδοσιακής Μουσικής της Ενορίας.

Όλοι ευχαριστήθηκαν με την συνάντηση για την κοπή της βασιλόπιττας και υποσχέθηκαν για περισσότερες και καλύτερες εκδηλώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων