04/06/2019 04/06/2019 Με ιδιαίτερη επιτυχία, τα παιδιά και οι νέοι της ενορίας Αγίου Βασιλείου του Δήμου Αγίου Δημητρίου πραγματοποίησαν εορταστική εκδήλωση, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 στο ενοριακό Πνευματικό Κέντρο. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην άλωση της Πόλης, τη μνήμη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και τη μικρασιατική καταστροφή. Συμμετείχαν η ενοριακή Χορωδία, οι παραδοσιακές χορευτικές ομάδες,...
Ενορίες : Αγίου Βασιλείου Δήμου Αγίου Δημητρίου
04 Ιουνίου, 2019 - 17:23

Ενοριακή Eκδήλωση αφιερωμένη στην άλωση της Πόλης

Διαδώστε:
Ενοριακή Eκδήλωση αφιερωμένη στην άλωση της Πόλης

Με ιδιαίτερη επιτυχία, τα παιδιά και οι νέοι της ενορίας Αγίου Βασιλείου του Δήμου Αγίου Δημητρίου πραγματοποίησαν εορταστική εκδήλωση, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 στο ενοριακό Πνευματικό Κέντρο.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην άλωση της Πόλης, τη μνήμη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και τη μικρασιατική καταστροφή.

Συμμετείχαν η ενοριακή Χορωδία, οι παραδοσιακές χορευτικές ομάδες, ορχήστρα μουσικών παραδοσιακών οργάνων, τα παιδιά και οι νέοι με ποιήματα και επίκαιρες αναφορές.

Την ευθύνη της εκδήλωσης είχε ο π. Ηλίας Αντωνόπουλος, Ιερεύς νεότητος της ενορίας.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων