22/01/2023 22/01/2023 Το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο ιερουργούντος του π. Ελευθέριου Μίχου,  πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Θεία Λειτουργία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας με Επιμνημόσυνη Δέηση για τους αδικοχαμένους Αστυνομικούς που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος και για τους αποθανόντες μέλη του Συνδέσμου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο...
Ενορίες : ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ, ΝΑΥΠΛΙΟ,
22 Ιανουαρίου, 2023 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2023 - 14:54

Ετήσια Θεία Λειτουργία, κοπή πίτας και παρουσίαση βιβλίου από τον Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας

Διαδώστε:
Ετήσια Θεία Λειτουργία, κοπή πίτας και παρουσίαση βιβλίου από τον Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας

Το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο ιερουργούντος του π. Ελευθέριου Μίχου,  πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Θεία Λειτουργία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας με Επιμνημόσυνη Δέηση για τους αδικοχαμένους Αστυνομικούς που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος και για τους αποθανόντες μέλη του Συνδέσμου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος κ. Πολύδωρας Δάκογλου. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μιχάλης Μαντάς που έκανε την εργασία συγγραφής και ταξινόμησης των περιεχομένων του βιβλίου, κατά τις δύσκολες ημέρες που περάσαμε το χρονικό διάστημα της πανδημίας. “Ήταν μια απόφαση για εποικοδομητική εκμετάλλευση αυτού του χρονικού διαστήματος που μας έφερε σήμερα στο σημείο να παρουσιάζουμε το βιβλίο αυτό.

Ένα βιβλίο – παρακαταθήκη της Ιστορίας μας.” τόνισε ο κ. Μαντάς. Στη συνέχεια έγιναν τιμητικές βραβεύσεις σε ανθρώπους που βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν παντοιοτρόπως τις δράσεις του  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων