06/05/2019 06/05/2019 Τις ευχαριστίες του προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για τη φιλανθρωπική βοήθεια που προσέφερε κατά τις ημέρες των εορτών εξέφρασε με σχετική επιστολή ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Αιγάλεω και ο π. Γεώργιος Αβραμίδης. Όπως τονίζεται σχετικά η στήριξη ήταν ουσιαστική και έμπρακτη όσον αφορά το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας με την αποστολή τροφίμων....
Ενορίες : Ιερός Ναός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Αιγάλεω
06 Μαΐου, 2019 - 19:47

Ευχαριστίες προς την ΙΜΜ Βατοπαιδίου από Ναό της Νίκαιας

Διαδώστε:
Ευχαριστίες προς την ΙΜΜ Βατοπαιδίου από Ναό της Νίκαιας

Τις ευχαριστίες του προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για τη φιλανθρωπική βοήθεια που προσέφερε κατά τις ημέρες των εορτών εξέφρασε με σχετική επιστολή ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Αιγάλεω και ο π. Γεώργιος Αβραμίδης. Όπως τονίζεται σχετικά η στήριξη ήταν ουσιαστική και έμπρακτη όσον αφορά το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας με την αποστολή τροφίμων. Η αποστολή αυτή περιελάμβανε 500kg κατεψυγμένα πουλερικά, γάλατα μακράς διαρκείας, ηλιέλαιο, μεγάλες ποσότητες όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, κ.α.  Αναλυτικότερα αναφέρεται, “Την Τρίτη 16 και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Αιγάλεω διενεμήθησαν για τις ημέρες των εορτών δέματα ειδών διατροφής και γλυκίσματα σε όλους τους συνανθρώπους μας που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα τακτικής ενίσχυσης του ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου (περί τις 200 οικογένειες), μεταφέρωντας τις πατρικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Νικαίας και Αιγάλεω  κ.Αλεξίου.

Με την ανύστακτη φροντίδα και τις ποιμαντικές κατευθύνσεις του Σεβασμιωτάτου μας πραγματοποιείται ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο σε όλη την μητροπολιτική περιφέρεια, του Κυρίου και Σωτήρος Χριστού συνεργούντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ωφελούμενοι άποροι αδερφοί μας βοηθούνται σε μηνιαία βάση με δέματα τροφίμων καθώς και καθημερινά με μαγειρεμένο φαγητό. Για αυτόν τον λόγο η συμπαράσταση όλων κρίνεται αναγκαία.

Διαπιστώνουμε το συγκινητικό γεγονός ότι πολλοί ενορίτες και προσκυνητές του Ιερού Ναού συνδράμουν στο μέγεθος των δυνατοτήτων τους στην προσπάθεια της ανακούφισης των ενδεών αδελφών μας. Δοξολογούμε τον Τριαδικό Θεό και ευχόμαστε σε όλους την εξ ύψους παρηγορία.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την αδελφότητα της  Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου για  την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη της στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας μας με την αποστολή τροφίμων. Η αποστολή αυτή περιελάμβανε 500kg κατεψυγμένα πουλερικά, γάλατα μακράς διαρκείας, ηλιέλαιο, μεγάλες ποσότητες όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, κ.α.  τα οποία διατίθενται για τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των κοινωνικά αδύναμων συνανθρώπων μας.

Εκφράζουμε  θερμές ευχαριστίες για την ευγενική και φιλάνθρωπη αυτή προσφορά προς τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου Γέροντα Εφραίμ και την ευλογημένη συνοδεία του, καθώς πρωτοβουλίες και προσφορές όπως αυτή διατηρούν πάντοτε άσβεστη την κανδήλα της Πίστης και της ελπίδος προς τον Θεό, προσφέροντας ζωντανό και αδιάψευστο παράδειγμα της αληθινής κατά Χριστὸν αγάπης, ιδίως στις παρούσες πολὺ δύσκολες περιστάσεις  για την πολυβασανισμένη μας Πατρίδα.

Ευχόμεθα ο Παντοδύναμος Θεὸς να χαρίζει πλούσια την ευλογία του προς όλους, προς δόξαν Θεού και ενίσχυσιν του πιστού λαού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων