30/09/2021 30/09/2021 Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 εορτάζεται κατά πολύχρονον έθος στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ακροπόλεως Θεσσαλονίκης, στο Επταπύργιο, η σύναξη της Ιεράς και θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Γοργοϋπηκόου, αντίγραφο της οποίας θησαυρίζεται στον Ναό. Οι ιερές ακολουθίες θα τελεστούν ως εξής: Ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης βρίσκεται μέσα στα “κάστρα”,...
Ενορίες : Αγίων Αναργύρων Ακροπόλεως Θεσσαλονίκης
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 15:57

Γιορτάζει η Παναγία η Γοργοϋπήκοος στο Επταπύργιο

Διαδώστε:
Γιορτάζει η Παναγία η Γοργοϋπήκοος στο Επταπύργιο

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 εορτάζεται κατά πολύχρονον έθος στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ακροπόλεως Θεσσαλονίκης, στο Επταπύργιο, η σύναξη της Ιεράς και θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Γοργοϋπηκόου, αντίγραφο της οποίας θησαυρίζεται στον Ναό.

Οι ιερές ακολουθίες θα τελεστούν ως εξής:

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης βρίσκεται μέσα στα “κάστρα”, στην ιστορική Ακρόπολη της Θεσσαλονίκης, έξω από την τρίτη πορτάρα των τειχών της πόλης, στην περιοχή του πύργου τριγωνίου και κάτω από το μουσείο του Επταπυργίου, (παλαιές ιστορικές φυλακές του Γιεντί Κουλέ).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων