30/04/2021 30/04/2021 Με την κατανυκτική Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών του Κυρίου τελέσθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 29 Απριλίου 2021 η κορύφωση του θείου δράματος  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας, όπου ιερούργησε ο εφημέριος του ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Θεοφάνης Παπαγεωργίου. Οι πιστοί εντός και εκτός του ιερού ναού συνέρρευσαν ευλαβικά και με τάξη, τηρώντας τις...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Ερέτριας
30 Απριλίου, 2021 - 11:49
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2021 - 12:48

Η Ακολουθία των Αγίων Παθών στον Άγιο Νικόλαο Ερέτριας

Διαδώστε:
Η Ακολουθία των Αγίων Παθών στον Άγιο Νικόλαο Ερέτριας

Με την κατανυκτική Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών του Κυρίου τελέσθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 29 Απριλίου 2021 η κορύφωση του θείου δράματος  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας, όπου ιερούργησε ο εφημέριος του ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Θεοφάνης Παπαγεωργίου.

Οι πιστοί εντός και εκτός του ιερού ναού συνέρρευσαν ευλαβικά και με τάξη, τηρώντας τις υγειονομικές διατάξεις, να προσκυνήσουν τον Εσταυρωμένο Κύριο και να του εναποθέσουν τις ελπίδες τους.

Στην Ακολουθία παρέστησαν ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κηρύκος Μπασινάς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος Ερέτριας κ. Μάριος Παντελής.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων