10/05/2019 10/05/2019 Την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στην πόλη Bad Nenndorf η ετήσια γιορτή σπαραγγιού, η οποία διοργανώνεται από την Ένωση Σπαραγγοπαραγωγών Nienburg και το κόμμα της CDU στην Κάτω Σαξωνία. Επίσημα είχαν προσκληθεί και παραβρέθηκαν ο ιερατικώς προϊστάμενος της ενορίας Τριών Ιεραρχών Αννόβερο, π. Γεράσιμος Φραγκουλάκης, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο της ενορίας στα οικουμενικά Δρ....
Ενορίες : Τριών Ιεραρχών Αννόβερο
10 Μαΐου, 2019 - 14:01

Η ενορία Τριών Ιεραρχών Αννόβερο στην ετήσια Γιορτή Σπαραγγιού

Διαδώστε:
Η ενορία Τριών Ιεραρχών Αννόβερο στην ετήσια Γιορτή Σπαραγγιού

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στην πόλη Bad Nenndorf η ετήσια γιορτή σπαραγγιού, η οποία διοργανώνεται από την Ένωση Σπαραγγοπαραγωγών Nienburg και το κόμμα της CDU στην Κάτω Σαξωνία.

Επίσημα είχαν προσκληθεί και παραβρέθηκαν ο ιερατικώς προϊστάμενος της ενορίας Τριών Ιεραρχών Αννόβερο, π. Γεράσιμος Φραγκουλάκης, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο της ενορίας στα οικουμενικά Δρ. κ. Αχιλλέα Αναστασιάδη και ο Διευθυντής του Ελληνικού Λυκείου Αννοβέρου Δρ. κ. Φοίβος Χατζημιχαήλ.

Στην Ελληνική Αντιπροσωπεία δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με συνδαιτημόνες εκπροσώπους διαφόρων χώρων της Κάτω Σαξωνίας, ενώ κατά την διάρκεια του δείπνου ομοτράπεζο είχε την κυρία Mareike Wulf Βουλευτή της τοπικής Βουλής της Κάτω Σαξωνίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων