27/11/2020 27/11/2020 Με βασικό θέμα τη θλίψη και την πνευματική αντιμετώπισή της κυκλοφόρησε το μηνιαίο περιοδικό του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Χαϊδαρίου. Στη στήλη «Πνευματική Πολιτεία» μπορείτε να διαβάσετε «Το Σπίρτο», ένα κείμενο για το πώς το φως φωτίζει τα σκοτάδια μας, ενώ στη στήλη η «Φωνή των Πατέρων» υπάρχει απόσπασμα από το βιβλίο «Χειραγωγία στην Πνευματική...
Ενορίες : Αγία Παρασκευή Χαϊδαρίου
27 Νοεμβρίου, 2020 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2020 - 12:26

Η θλίψη και η αντιμετώπισή της στα «Ενοριακά Νέα» της Αγ. Παρασκευής

Διαδώστε:
Η θλίψη και η αντιμετώπισή της στα «Ενοριακά Νέα» της Αγ. Παρασκευής

Με βασικό θέμα τη θλίψη και την πνευματική αντιμετώπισή της κυκλοφόρησε το μηνιαίο περιοδικό του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Χαϊδαρίου. Στη στήλη «Πνευματική Πολιτεία» μπορείτε να διαβάσετε «Το Σπίρτο», ένα κείμενο για το πώς το φως φωτίζει τα σκοτάδια μας, ενώ στη στήλη η «Φωνή των Πατέρων» υπάρχει απόσπασμα από το βιβλίο «Χειραγωγία στην Πνευματική Ζωή», με τίτλο: «Οι θλίψεις του κόσμου», Οσίου Θεοφάνους του Εγκλείστου. Επίσης, στη στήλη «Με τους Αγίους μας» μπορείτε να διαβάσετε το βίο του Αγίου Γεωργίου του Καρσλίδη από τον Πόντο.

Διαβάστε το περιοδικό στο τεύχος ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 20 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων