28/05/2022 28/05/2022 Ιερά Παράκληση προς τον Σωτήρα Χριστό θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στις 18:30, υπέρ των μαθητών που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Καθ’ όλες τις καθημερινές ακολουθίες θα πραγματοποιείται δέηση υπέρ των μαθητών, μέχρι το τέλος των εξετάσεων, ώστε ο Σωτήρας Χριστός να ανακουφίσει την αγωνία τους, να...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας
28 Μαΐου, 2022 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2022 - 17:36

Ιερά Παράκληση υπέρ των μαθητών στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση υπέρ των μαθητών στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου

Ιερά Παράκληση προς τον Σωτήρα Χριστό θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στις 18:30, υπέρ των μαθητών που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Καθ’ όλες τις καθημερινές ακολουθίες θα πραγματοποιείται δέηση υπέρ των μαθητών, μέχρι το τέλος των εξετάσεων, ώστε ο Σωτήρας Χριστός να ανακουφίσει την αγωνία τους, να ευοδωθούν οι προσπάθειές τους και να κατευθύνει τα βήματά τους στο φωτισμό της γνώσεως και της αλήθειας.

Κάθε Σάββατο βράδυ τελείται νυχτερινή Θεία Λειτουργία. Το πρόγραμμα τέλεσης της Θείας Λειτουργίας αναρτάται στην ιστοσελίδα της ενορίας www.agiavarvarailiou.gr. Κάθε Θεία Λειτουργία είναι ένα καθολικό και οικουμενικό γεγονός, το οποίο δεν το περιορίζει κανένα ιδιαίτερο αίτημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων