03/07/2020 03/07/2020 Οι εργασίες ανακαίνισης και επισκευής του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, από τις φθορές του χρόνου και της υγρασίας, συνεχίζονται. Σε αυτή τη 2η φάση, οι εργασίες αφορούν την ανακαίνιση και συντήρηση των εσωτερικών δαπέδων του Ναού. Οι τεχνικές εργασίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τον έλεγχο, τον καθαρισμό και την συντήρηση της σκεπής, την αποξήλωση των κατεστραμμένων...
Ενορίες : Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
03 Ιουλίου, 2020 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2020 - 18:58

Ξεκίνησε η Β’ φάση των εργασιών ανακαίνισης του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς

Διαδώστε:
Ξεκίνησε η Β’ φάση των εργασιών ανακαίνισης του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς

Οι εργασίες ανακαίνισης και επισκευής του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, από τις φθορές του χρόνου και της υγρασίας, συνεχίζονται. Σε αυτή τη 2η φάση, οι εργασίες αφορούν την ανακαίνιση και συντήρηση των εσωτερικών δαπέδων του Ναού.
Οι τεχνικές εργασίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τον έλεγχο, τον καθαρισμό και την συντήρηση της σκεπής, την αποξήλωση των κατεστραμμένων μαρμάρινων δαπέδων, αποκατάσταση και αντικατάσταση μαρμάρινου δαπέδου, τοποθέτηση μαρμάρου στο Ιερό, συντηρήσεις καθώς και τον καθαρισμό και το γυάλισμα των μαρμάρινων προσκυνηταρίων.
Το έργο είναι μεγάλο και πολυδάπανο και μόνο με την δική σας βοήθεια και συμμετοχή, θα μπορέσουμε να το ολοκληρώσουμε, ώστε σταδιακά να περάσουν οι εργασίες στις επόμενες φάσεις και να καλύψουν όλο το χώρο του Ναού.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, μπορούν να προσφέρουν την δωρεά τους στο Γραφείο του Ναού, στην Γραμματεία του Πνευματικού Κέντρου ή να καταθέσουν χρήματα στον ακόλουθο λογαριασμό:
ΕΡΑΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογ.: 190/296065-63 • ΙΒΑΝ: GR 3101101900000019029606563.
Ζητούμε συγγνώμη για την προσωρινή αναστάτωση και ενόχληση από τις εργασίες. Η ολοκλήρωσή τους, συν Θεώ, είναι σίγουρο ότι θα χαροποιήσουν όλους όσους αγαπούν αυτό το Ναό και τον αισθάνονται σπίτι τους και την ενορία, οικογένεια τους.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων