08/02/2024 08/02/2024 Με την ευλογία και προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, στην Ενορία του Αγίου Θωμά Λάρισας, η οποία είχε σκοπό την ενίσχυση των πλημμυροπαθών αδελφών της Ενορίας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με προσευχή και ακολούθως τραγούδησαν 25 φοιτήτριες του παραρτήματος Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως Μεγάλου Βασιλείου Θεσσαλονίκης. Στη συνεχεία μίλησε με λόγια...
Ενορίες : Αγίου Θωμά Λάρισας
08 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2024 - 9:26

Λάρισα: Εκδήλωση στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά με σκοπό την ενίσχυση των πλημμυροπαθών

Διαδώστε:
Λάρισα: Εκδήλωση στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά με σκοπό την ενίσχυση των πλημμυροπαθών

Με την ευλογία και προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, στην Ενορία του Αγίου Θωμά Λάρισας, η οποία είχε σκοπό την ενίσχυση των πλημμυροπαθών αδελφών της Ενορίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προσευχή και ακολούθως τραγούδησαν 25 φοιτήτριες του παραρτήματος Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως Μεγάλου Βασιλείου Θεσσαλονίκης. Στη συνεχεία μίλησε με λόγια ενθαρρυντικά ο π. Μιχαήλ Σαντοριναίος, Ιεροκήρυκας της Ι. Μ. Θεσσαλονίκης, ενώ παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου λάβανε δώρα και κατευθύνθηκαν στις αίθουσες κατηχητικών.

Το λόγο πήρε η Γερόντισσα Αικατερίνη από την Ι. Μ. Αγίας Αικατερίνης Πολωνίας και την όλη εκδήλωση έκλεισε ο Ιεροκήρυκας της Ι. Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου, Αρχιμ. Κύριλλος Ιατρός.

Τέλος, όλοι οι πιστοί γίνανε αποδέκτες πλούσιων πνευματικών δώρων που ετοίμασαν οι φοιτητές από τη Θεσσαλονίκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων