21/05/2019 21/05/2019 Πλήθος κόσμου τίμησε τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στην ομώνυμη Ενορία στη Νέας Μαγνησία Λαμίας. Χθες το απόγευμα τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος π. Νεοφύτου Ραφαηλίδη και κληρικών της ευρύτερης περιοχής Λαμίας. Στη συνέχεια ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας των Αγίων με τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμίας να...
Ενορίες : Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαμίας
21 Μαΐου, 2019 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2019 - 17:36

Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λαμία

Διαδώστε:
Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λαμία

Πλήθος κόσμου τίμησε τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στην ομώνυμη Ενορία στη Νέας Μαγνησία Λαμίας. Χθες το απόγευμα τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος π. Νεοφύτου Ραφαηλίδη και κληρικών της ευρύτερης περιοχής Λαμίας. Στη συνέχεια ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας των Αγίων με τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμίας να καθοδηγεί την πομπή. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και άλλοι τοπικοί φορείς της περιοχής.

 

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Κομήτης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων