13/01/2020 13/01/2020 Ομιλία για τον Γέροντα Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη, του οποίου το ιερό σκήνωμα φυλάσσεται άφθορο στην Ιερά Μονή Αγάθωνος, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 6:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου.  Την εκδήλωση διοργανώνει η Πατερική Εστία Μελετών. Ομιλιτής θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών κ. Γεώργιος Σπανός,...
Ενορίες : Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου
13 Ιανουαρίου, 2020 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 10:27

ΜΑΡΟΥΣΙ: Ομιλία για τον Γέροντα Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη

Διαδώστε:
ΜΑΡΟΥΣΙ: Ομιλία για τον Γέροντα Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη

Ομιλία για τον Γέροντα Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη, του οποίου το ιερό σκήνωμα φυλάσσεται άφθορο στην Ιερά Μονή Αγάθωνος, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 6:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου. 

Την εκδήλωση διοργανώνει η Πατερική Εστία Μελετών. Ομιλιτής θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών κ. Γεώργιος Σπανός, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: “Ο γέρων Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης ο ελεήμων μοναχός, άγρυπνος παιδαγωγός και αδελφός”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων